Anchetă tânără drogată și violată - ritual satanic Giurgiu. Polițiștii sunt anchetați

Andrei Itu / 09 noi 2019 / 17:20

Polițiștii din Giurgiu responsabili de cazul tinerei violate și drogate într-un ritualul satanic știau de aceste fapte, iar aceștia sunt anchetați acum pentru acest motiv, potrivit Antena 3.

De asemenea, tânăra de 16 ani ar putea să plece acasă din Centrul de Plasament. Profund zguduită de calvarul prin care a trecut, aceasta se pregătește să aducă pe lume un copil. Amintim faptul că un tânăr de 25 de ani din Giurgiu a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a drogat şi violat o fată de 16 ani, în timpul unui ritual satanic efectuat într-o clădire abandonată din oraş.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în acest an, în cursul lunii iulie, inculpatul T.I.A., în timp ce se afla într-o clădire abandonată din municipiul Giurgiu, a întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 16 ani, prin constrângere fizică şi profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, şi a produs, cu ajutorul telefonului mobil, un fişier video cu caracter pornografic în care era prezentată minora.

După aproximativ opt - nouă zile de la acest eveniment, minorei i-a fost prezentat la liceu de către o colegă un fişier video în care aceasta s-a recunoscut, înregistrarea reprezentând momente în care întreţinea un raport sexual cu inculpatul T.I.A. De asemenea, în urma cercetărilor efectuate la locul faptei, în imediata apropiere a desenului reprezentând hexagrama a fost găsită o cruce din lemn ce prezintă pe una din feţe modele sculptate cu motive populare. Pe 3 noiembrie, ofiţerii de poliţie judiciară l-au prins pe inculpatul T.I.A. în Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" şi l-au condus la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Giurgiu, acesta fiind reţinut şi apoi arestat preventiv.