Anamaria Prodan a luat foc: Se plâng ca femeile la menopauză. Dacă stau față-n față cu mine e deranj

Anamaria Prodan Reghecampf a reacționat public după acuzațiile lansate.

Hermannstadt, unde fiica impresarei este numărul 1, a câștigat meciul cu FC Botoșani, scor 2-1, grație unei erori de arbitraj a „centralului” Florin Chivulete, care a acordat eronat un penalty. Anamaria a răbufnit la adresa lui Valeriu Iftime și Ion Crăciunescu, după ce s-a spus că sibienii ar fi avantajați de arbitraje.

"Mie îmi sunt dragi Iftime și Crăciunescu, dar ei se plâng ca femeile la menopauză. Cum e să vorbesc eu acum după ce am citit cartea lui Dinu despre Crăciunescu, care fugea prin păduri să ia banii de la Bernard Tapie? Păi ne jucăm așa cu cuvintele? Mie îmi place să vorbesc cu bărbații, nu cu femeile!

Repet. Îmi sunt dragi amândoi, dar la meciul trecut cu Iași a uitat Iftime cum a greșit arbitrul? Cum era sa țipăm toți că a cumpărat arbitrajul? Eu sunt numărul 1 din toate punctele de vedere. E firesc să se vorbească de mine. Îmi place tare chestia asta!  Ce e funny este că toți vorbesc pe la TV, că dacă stau față-n față cu mine e deranj... Zâmbesc în fața mea și se uită lung! Cumpărați VAR, ca să nu mai plângă femeile fotbalului românesc. Cât despre Hermannstadt, Ruben, echipa și acționarii sunt prea buni pentru a se împiedica de câteva femei plângăcioase”, a spus Anamaria pentru gsp.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel