DCNews Lifestyle Porumb fiert. Trei modalităţi de preparare

Porumb fiert. Trei modalităţi de preparare

Porumb fiert

Mai întâi de toate, nu uitați să înlăturaţi mătasea porumbului. Iată care sunt cele trei modalităţi de preparare:

Într-o cratiţă, pe aragaz

Se pune porumbul la fiert într-o cratiţă cu apă, la foc mediu. Se lasă să fiarbă până când vârful unui cuţit poate intra în boabele porumbului.

În cuptorul cu microunde

Pentru acest proces este necesar să nu îndepărtați frunzele. Puneţi porumbul într-un vas de sticlă şi introduceţi-l în cuptorul cu microunde. Lăsaţi-l aproximativ şapte minute, după care este numai bun de mâncat.

În oala sub presiune

Puneți porumbul în oala sub presiune, adăugaţi apă, sare şi o lingură de unt. Lăsaţi-l să fiarbă aproximativ cinci minute.

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele