AMENINȚĂRI cu MOARTEA în Parlament. Stelian Ion-Steluța Cătăniciu, SCANDAL: ”Toate au o limită”

Roxana Neagu / 19 dec 2017 / 18:51
Stelian Ion, USR
Stelian Ion, USR

În Comisia Specială pentru Legile Justiției se ascultă muzică. Stelian Ion, supărat că nu a fost suspendată ședința pentru fi prezent în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului unde se dezbate proiectul legii bugetului de stat pe 2018 şi al bugetului asigurărilor sociale, a pus Bach. 

”E o mascaradă și mascaradă trebuie însoțită de note muzicale, cred că în seara asta o să ascultăm împreună, la ședința asta, ca să ne calmăm și să reflectăm, Bach o să ascultăm și vă doresc audiție plăcută.” a spus Stelian Ion, deputat USR. 

”Dle Rădulescu, să nu scoateți mitraliera”

Cătălin Rădulescu a avut un comentariu, care nu s-a auzit pentru că nu a vorbit cu microfonul pornit, iar Stelian Ion a replicat: ”Vă rog să mă sancționați, numai să nu scoateți mitraliera să mă împușcați, că n-am omorât pe nimeni. Dle Rădulescu, mitraliera aia de la Revoluție să n-o scoateți și să nu mă împușcați, dar de sancționat, asta e, o să port această sancțiune și cred că o să pot să trăiesc cu ea, cred că n-o să-mi fie rușine să ridic ochii din pământ și să-i privesc pe români, pentru că m-ați sancționat dvs.”

Mă gândeam așa, la metrou v-ar putea aștepta cineva? Nu v-am auzit niciodată din partea partidului să luați atitudine cu privire la amenințările unei colege ale dvs” a intervenit Steluța Cătăniciu. 

”E o chestiune de o gravitate extremă ceea ce spuneți, nu are nicio legătură. Colega mea a dat dezmințire foarte clară și a spus că nu s-a referit la tragicul eveniment, nici măcar nu știa de evenimentul de la metrou. Dacă, printr-o coincidență nefericită s-a întâmplat să spună acest cuvânt, a dezmințit explicit că nu a știut de acel eveniment. Chiar credeți că am fi în stare să facem așa ceva? Toate au o limită. Nu ne puteți acuza de amenințări cu moartea, chiar ați crezut? Chiar v-ați simțit amenințată?” a răspuns Stelian Ion. 

[citeste si]

”E treaba mea ce am simțit.” a replicat Cătăniciu. 

”E treaba dvs. că speculați un cuvânt pentru a crea o anumită impresie” a continuat Ion. 

Deputata ALDE a continuat: ”Nu am speculat. Au fost colegi de față când distinsa dvs. colegă a spus acele cuvinte, dvs.  ne amenințați în permanentă. Dvs. doriți să se respecte legea și regulamentele Camerei Deputaților și ale Senatului, dar așa cum vreți dvs.”.