Chichirău, prinsă pe picior greșit. De ce spune că nu aflase despre crima de la Dristor

Cosette Chichirău, deputată USR, a vorbit despre "atacul coordonat" la adresa ei referindu-se la faptul că Steluța Cătăniciu, colega ei din Parlament, de la ALDE, a povestit că aceasta a "amenințat-o cu metroul".

"Este o minciună că am amenințat-o cu metroul! Eu, la acea oră, când dumneai povestea așa ceva, nici nu știam de incidentul de la metrou. De fapt, atunci când s-a întâmplat incidentul și când s-a anunțat în presă, eu cred că făceam LIVE din Parlament pe ultimele legi ale Justiției. Conversația dintre mine și Cătăniciu nu a existat. Este o minciună aranjată de niște consultanți politici. Este mult prea mult să minți și să spui că am făcut o astfel de amenințare", a zis Cosette Chichirău.

Precizăm că deputata USR a transmis LIVE, pe Facebook, din Parlament, în seara tragediei de la metrou, în jurul orei 20:00. Primele știri despre crimă au apărut în jurul orei 23:00. A doua zi, Steluța Cătăniciu a povestit că politiciana a spus că "o așteaptă la metrou". În acest context, este greu de crezut că după atâtea ore, Cosette Chichirău nu aflase despre o crimă care ținea prima pagină a ziarelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel