Alin Goga, fost director CNAIR, infectat cu coronavirus: Vreți o comparație de durere? Dați-vă cu barosul în oase, tare!

Alin Goga, fost director CNAIR, este pacientul nr. 37 infectat cu coronavirus. Acesta a povestit momentele cumplite prin care a trecut.

"Mă știți toți: pe 1 martie eram ditamai „bombardierul" de 114 kg, care mânca un ciolan nemțesc de 1 kg și bea pe nerăsuflate două beri de un litru. De la „bombardier" la „fătălăul" de acum sunt zile de IAD. Am masa musculară cu circa 40% mai mică. Pe data de 11 martie am primit confirmarea de Covid-19. După a treia radiografie proastă, am fost mutat la ATI, într-o cameră de 3x3, complet izolată. Super monitorizat, multe analize de sânge, cateter pe gât cu 3 intrări, cocktailuri extrem de complexe de medicamente.

Mă uitam șocat la măsurile de precauție ale personalului medical: fiecare ieșire de la mine era supravegheată de minimum doi supraveghetori... Se scotea combinezonul DOAR într-o ordine, să nu se atingă pielea, aveau 5-6 mănuși în mâini, cu care încercau să îmi ia tot felul de probe de sânge! Mi-au luat sânge din aortă – cel mai chinuitor eveniment. Vreți o comparație de durere? Dați-vă cu barosul în oase, tare! În 46 de ani nu am avut sondă vezicală. Am avut-o și mă durea. Sunt ALT om", a povestit Alin Goga pentru vocearomanului.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel