Alianța ALDE-PSD-Pro România dă FIORI RECI. Cîțu acuză ”triada toxică” de ”terorism economic”: Cresc cheltuielile bugetului

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Florin Cîțu, ministru de Finanțe, acuză PSD-ALDE-Pro România că este o ”triadă toxică”, vorbind chiar despre terorism economic. Când vine vorba despre acuzațiile pe care le aduce, se apucă să citească din DEX. 

”Ceea ce fac acești oameni în Parlament- și este acea triadă toxică - Ponta - Ciolacu - Tăriceanu - este terorism economic.” a acuzat Florin Cîțu, la Digi24.

După ce realizatorul Claudiu Pânduru a subliniat că nu poate fi decât o metaforă, Cîțu a cerut permisiunea să caute în DEX ca să vadă unde se oprește metafora. ”Deci terorism, da? Totalitatea actelor intenționate de violență și aici vorbim de violență comisă de un grup sau de o organizație pentru a provoca teamă generalizată și pentru atingerea unor scopuri politice” a continuat Cîțu. 

Realizatorul ”În fața ta” i-a subliniat: ”D-le Cîțu, nu l-am văzut pe dl Ciolacu comițând acte de violență împotriva economiei să știți”. 

Vă aduceți aminte când ne spuneau că nu trebuie să prelungim starea de urgență, că este ok? Acela era un act criminal la adresa românilor, jucau poker cu sănătatea românilor. Scopul era unul singur: să câștige politic. Tot ce fac acești oameni în Parlamentul României, proiecte populiste prin care cresc cheltuielile bugetului sau reduc veniturile, fără niciun fel de fundament, faptul că au negociat prelungirea stării de urgență, în mijlocul pandemiei, doar pentru scopuri politice, asta-mi arată mie că fac terorism economic în Parlament” a continuat ministrul de Finanțe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel