Alexe, după intervenția lui Zamfir, la audieri: Vă asigur că ne vom revedea

Costel Alexe a reacționat, după intervenția senatorului social-democrat Daniel Zamfir, în cadrul audierii sale pentru funcția de ministru al Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Senatorul social-democrat Daniel Zamfir a afirmat, marţi, în cadrul audierii ministrului propus al Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, că acesta trebuie să se decidă dacă vrea sau nu să fie ministru, "pentru că, dacă nu vrea, n-are rost să ascultăm o prezentare de 20 de minute".

"Vrea să fie ministru sau nu vrea să fie ministru, pentru că dacă nu vrea să fie ministru n-are rost să ascultăm o prezentare de 20 de minute degeaba...", a spus Zamfir, scrie Agerpres.

"Vă asigur că ne vom revedea"

Costel Alexe a declarat că îşi doreşte să continue munca la minister şi că va veni în comisiile de specialitate "ori de câte ori va fi cazul şi mai ales dacă majoritatea din Parlament nu va vota Guvernul".

"Sunt a treia oară în faţa dvs şi vă asigur că ne vom revedea ori de câte ori va fi cazul şi mai ales dacă majoritatea din Parlament nu va vota Guvernul. Îmi doresc să continui munca la minister. Eu pot să vă rezum ce am de spus. Nu ştiu ce poate să mă mai întrebe colegii de la PSD după prezentarea de data trecută...", a susţinut acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel