PNL și PSD, acord pentru alegeri locale și anticipate. Chirieac: Orban să pună umărul

Bogdan Chirieac este de părere că PNL își dorește să treacă moțiunea de cenzură a PSD pentru a se putea organiza alegeri anticipate. 

Bogdan Chirieac a reacționat la România TV după ce postul de televiziune a relatat că moțiunea de cenzură a PSD va trece, iar alegerile anticipate ar urma să aibă loc pe data de 21 iunie. 

VEZI AICI: 21 iunie, ANTICIPATE și alegeri într-un singur tur. Ciolacu și Orban au bătut palma

”Cei de la PSD trebuie să voteze moțiunea. Domnul Orban ar trebui să pună umărul, pentru că deocamdată PSD și UDMR nu au suficiente voturi. În legătură cu o înțelegere Ciolacu - Orban, DCNews a scris de sâmbătă. Între timp, aseară, la România TV, Ludovic Orban a declarat cu subiect și predicat că practic nu mai dorește anticipate. Sigur că ar fi cea mai bună soluție dacă nu ies, dânsul e ocupat cu implementarea programului guvernamental și ne-a spus că nu trece moțiunea. Era foarte clar și direct. Până la urmă ce să înțelegem? ALDE poate vota. Dacă votează ALDE, pică Guvernul. Dacă votează Pro România, pică Guvernul, pentru că diferența e de 4-6 voturi. Acolo sunt câte 20 de parlamentari. Deci moțiunea ar trece cu supliment de voturi. Apoi, tot la România TV, l-am auzit pe domnul Florin Roman, șeful grupului deputaților, spunând că moțiunea aceasta nu trece pentru ca noi să ne angajăm răspunderea pe Secția Specială și o să treacă atunci. Deci ce să înțeleg că PNL dorește să treacă moțiunea pentru a convoca alegeri anticipate”, a analizat Bogdan Chirieac la România TV. 

VEZI ȘI: Chirieac: PNL, strategie pentru instabilitatea României. Întrebare-cheie pentru Orban

VEZI ȘI: Florin Roman, despre căderea Guvernului: Probabil că va trece o altă moțiune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel