Al patrulea caz de COVID-19 în Ministerul Justiției

A crescut numărul cazurilor cu coronavirus la Ministerul Justiției.

Ministerul Justiției anunță confirmarea în cursul acestei seri al celui de-al patrulea caz de COVID-19, în persoana unui angajat al ministerului. Ancheta epidemiologică a DSP București este în curs de desfășurare.

Care este starea celorlalți pacienți cu coronavirus

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a discutat luni, telefonic, cu cei trei angajați infectați cu SARS-COV-2. Starea lor este bună, au avut inițial simptome ușoare, în prezent sunt asimptomatici. Ministerul va rămâne în legătură cu cei trei și va iniția orice formă de sprijin necesar, în cadrul legii, pentru angajații săi aflați în această situație și pentru familiile lor.

Regim de telemuncă


Începând cu data de 14.04.2020, Ministerul Justiției va intra în regim de telemuncă până în data de 21.04.2020, în urma confirmării unui al treilea caz de COVID-19 în cadrul aparatului Ministerului.


Excepție de la această regulă vor face ministrul, secretarii de stat, cabinetul ministrului, serviciul de informații clasificate, direcția tehnologia informației, care vor continua să lucreze de la sediul ministerului.


Noul caz a fost confirmat ieri seară, 12 aprilie, și este un angajat al direcției contencios, aflat între contactele primului caz confirmat. Persoana nu a mai fost prezentă în Minister din data de 9 aprilie.


Reamintim că, în zilele de 10, 11 și 12.04, sediul Ministerului Justiției a fost decontaminat succesiv prin nebulizare. Ministerul Justiției a făcut anunțurile necesare către DSP București în vederea luării tuturor măsurilor legale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel