Adrian Oros declară război samsarilor și speculanțior din piețe

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, vrea eliminarea comercianților incorecți din toate piețele din România.

Adrian Oros a susținut, la un post Tv, că piețele agro-alimentare sunt singura șansă pentru micii producători și nu ar trebui să fie închise în această perioadă:

”Legat de micii producători, problema este dintotdeauna. Eu le-am cerut să se unească, în așa fel încât să poată să negocieze pe de o parte prețuri competitive, dar și să își poată vinde marfa. Cei care de-a lungul timpului și-au făcut cooperative și sunt, din fericire, destule exemple, reușesc să facă față. Pentru ceilalți, am făcut apel către toți primarii să nu închidă piețele alimentare, pentru că în opinia mea este mult mai puțin periculos dacă ai niște proceduri clare să faci comerț într-o piață agro-alimentară, decât într-un magazin de cartier”, a declarat ministrul la Realitatea Plus, miercuri seara.

”Aceste piețe ar trebui să fie, mai ales în această perioadă, în primul rând pentru producătorii locali. Trebuie scoși imediat afară toți samsarii și toți speculanții din piețe. Măcar acum, în aceast situație de criză, Administrația Piețelor să facă acest lucru. Atât timp cât acest lucru este posibil și sper să fie posibil tot timpul, piețele trebuie să fie deschise tot timpul, pentru că este singura modalitate ca cei mici pot să-și vândă marfa”, a mai spus Adrian Oros.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel