ACL: Procesul privind fuziunea PNL-PDL, AMÂNAT de Tribunalul București

Procesul privind fuziunea prin contopire dintre Partidul Naţional Liberal şi Partidul Democrat Liberal a fost amânat, luni, magistrații Tribunalului Bucureşti luând decizia la solicitarea Cristina Trăilă, reprezentanta în instanță a celor două formațiuni politice.

Potrivit Agerpres, Cristina Trăilă a depus dovada de achitare a taxei judiciare de timbru şi anunţul publicat într-un ziar central de mare tiraj cu privire la contopirea celor două partide

Trăilă a cerut amânarea procesului, solicitând ca acest dosar să fie conexat la un alt dosar, care are ca obiect o cerere de fuziune prin absorbţie între PDL şi Forţa Civică, proces care are următorul termen de judecată pe 1 octombrie.

Citește și EMIL BOC aruncă bomba: Ce spune despre FUZIUNEA PNL-PDL

Cristina Trăilă a declarat, la ieşirea din sala de judecată, că a transmis duminică Biroului Electoral Central o cerere de înregistrare a Alianţei Creştin-Liberale, iar în luna octombrie se va da o decizie de către instanţă şi cu privire la crearea noului PNL.

Protocolul de fuziune prin contopirea PNL și PDL și statutul noului partid, aprobat pe 26 iulie, prevede că numele noii formațiuni  va fi Partidul Naţional Liberal, cu denumirea prescurtată PNL, alegerile interne urmând să se desfăşoare pe baza statutului noii formaţiuni începând cu 1 ianuarie 2017. 

Semnul permanent al partidului este o săgeată într-un cerc format din 12 stele, sub care se află prescurtarea PNL, ansamblul fiind încadrat într-un pătrat cu colţuri rotunjite, acesta fiind şi semnul electoral al noului partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel