Minoră de 14 ani, violată de 7 bărbați care au și filmat abuzul

catuse
catuse

Caz incredibil în comina Roata din Giurgiu. O minoră în vârstă de 14 ani a fost violată de şapte tineri, iar unul dintre agresori a și filmat scena, după care a mers  prin comună şi s-a "lăudat" cu abuzul pe care l-au comis. Şase dintre agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar cel de-al şaptelea este căutat de poliţie.

 Unul dintre cei şapte agresori are 14 ani şi este singurul care nu a fost reţinut. Agresorii au vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, iar violul a avut loc în casa prietenului fetei, care are 17 ani.

 "În cursul zilei de sâmbătă, la postul de poliţie comunal Roata de Jos s-a prezentat o minoră de 14 ani din aceeaşi localitate care a adus la cunoştinţa poliţiştilor că în seara zilei de 3 ianuarie, când se afla la locuinţa unui prieten, a fost obligată, prin violenţă, să întreţină raporturi sexuale cu mai multe persoane. Minora s-a deplasat de bună voie la locuinţa acestui prieten, acesta a chemat şi a propus minorei să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi prieteni. Ulterior, minora s-a opus. Trei dintre aceştia au legat-o, au lovit-o şi au întreţinut relaţii sexuale cu aceasta. În momentul de faţă, şase dintre suspecţi sunt reţinuţi pe bază de ordonanţă încă din data de 5 ianuarie, sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi proxenetism, urmând ca în cursul acestei zile să fie duşi la Tribunalul Giurgiu cu propunere de arestare preventivă", a declarat, la Realitatea TV, Cristian Şuţă, purtător de cuvânt IPJ Giurgiu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel