Anchetă a Inspecției Judiciare în Giurgiu: Alt caz șocant de viol cu 7 tineri

Inspecția Judiciară va face verificări, la solicitarea președintelui CSM, Marius Tudose, în legătură cu un dosar în care șapte tineri din Giurgiu sunt cercetați pentru relații sexuale cu o minoră, faptele petrecându-se în 2013, când fata avea 14 ani.

"Plângerea minorei în vârstă de 14 ani la data producerii faptelor, respectiv în anul 2013, a fost înregistrată la poliție în data de 5 ianuarie 2013, iar faptele se petrecuseră la data de 3 ianuarie 2013. În data de 6 ianuarie 2013 a fost emisă ordonanță de reținere pentru cei șapte tineri cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani pentru infracțiunea de întreținere de act sexual cu o persoană minoră, după care Tribunalul Giurgiu a dispus în acest caz obligativitatea pentru cei cercetați de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.

Pe data de 19 ianuarie 2013 a fost finalizat și înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu referatul de urmărire penală pentru act sexual cu o persoană minoră pentru cei șapte tineri", a precizat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

El arată că, potrivit informațiilor din dosar, minora a fost chemată la locuința prietenului ei, pe atunci în vârstă de 17 ani, unde a întreținut relații sexuale cu șapte tineri cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, cercetarea în acest caz fiind de întreținere de raporturi sexuale cu o persoană minoră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel