EXCLUSIV  Vin ploile în minivacanța de 1 Mai și de Paște. Elena Mateescu (ANM) a spus cum va fi vremea până la finalul săptămânii / video

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Elena Mateescu, directorul ANM, a oferit ultimele informații despre vremea din România.

Elena Mateescu a explicat, în exclusivitate pentru DC News, cum va fi vremea în minivacanța de 1 mai. 

„Din perspectiva precipitațiilor, ne așteptăm ca începând de miercuri seară și joi să avem, mai ales în jumătatea estică a țării, și intervale cu averse.

Monitorizăm atent situația, beneficiind de noile echipamente, astfel încât minivacanța de 1 și 2 mai, din punct de vedere al regimului de temperaturi, va fi caracterizată de o vreme mai caldă decât în mod obișnuit pentru că, mai ales în partea de vest, sud-vest a țării, ne vom apropia de pragul unei zile de caniculă, 24 de grade, însă aversele își vor face apariția.

Pe măsură ce ne apropiem de interval, mai ales pentru finalul săptămânii, și perioada care corespunde și cu perioada Sărbătorilor Pascale, vom interveni cu actualizarea acestor informații.

Cert este că, din punct de vedere termic, vom avea o vreme mai caldă, dar și aversele vor fi prezente, dar care nu vor fi în cantități semnificative care să ne împiedice să ne desfășurăm activitatea în aer liber, acolo unde ne vom afla.

Iubitorii mării vor dori să știe cum e vremea pe litoral pentru 1 mai. La mare vom avea 17-19 grade, iar temperatura apei 14-15 grade.", a spus Elena Mateescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel