Zoso, celebru hater din online, se face de râs aruncând cu noroi în Antena 3

Zoso, cel mai cunoscut hater din online, după cum îl denumea un profesor de la facultatea unde niciodată nu a fost admis, a lansat un atac furibund la adresa Antenei 3.

De fapt, la adresa oamenilor care au venit vineri în Piața Constituției să fie alături de jurnaliștii trustului Intact. Și dă-i, și dă-i cuvinte dure împotriva oamenilor care au muncit o viață întreagă ca să facă Zoso, numit și Vali Petcu, școală gratis și să aibă acces la servicii medicale. Marele Zoso spune despre oamenii care au venit în Piața Constituției că 'până nu vor muri nu se va schimba nimic în țara asta'. Mă întreb cum încearcă el schimbarea din spatele unui laptop la care toată ziua nu face altceva decât să dea cu noroi în Antena 3. Dar probabil că Zoso este frumos și liber și este suficient pentru a da o nouă față României.

"Protestul Antena 3 a semănat cu o coadă la pensii", spune Zoso, fără să știe că nu a fost un protest, ci o dezbatere publică. Dacă ar fi fost DOAR tineri, cu ce ar fi semănat? Cu o coadă la reducerile de la mall?

Mai departe, într-un articol, Zoso scrie că oamenii care au venit la protestul din Piața Universității NU se spală, nu pentru că nu ar avea 70 de bani pentru săpun, ci pentru că nu au cultura bunului simț. Deja atacul coboară la un nivel la care nici măcar nu merită comentat.

(w670)

"Bătrânii ăștia sunt cei care s-au complăcut în comunism. Care se simțeau bine, că aveau serviciu și casă de la partid și care acum plâng după liderul luminat", zise Zoso. Generalizează, atacă, îi face nespălați pe oamenii care ies în stradă etc. Tânărul frumos și liber spune că un om la 70 de ani nu mai are niciun orizont. Sunt sigură că știe, ca mare blogger ce este, că în 2015 Harriette Thompson devenea, la vârsta de 92 ani și 65 zile, cea mai bătrână femeie din lume care alearga la un maraton. Deci un om de 70 de ani mai are orizonturi și după ce depășește această vârstă.

VEZI ȘI: S-a aflat adevărul: Câți oameni au fost, de fapt, alături de Antena 3 la evenimentul din Piața Constituției

După atâtea și atâtea atacuri la adresa unor oameni care nu i-au făcut nimic, se pune o întrebare logică: și dacă mama ta, Vali Petcu (Zoso), a fost la protest? Sau vreun profesor drag? Sau vreun unchi care a muncit toată viața? Sau oricine altcineva drag ție trecut de 60-70 de ani?

Sursa foto: Vali Petcu Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel