Mircea Badea îi pregătește lovitura fatală lui Zoso

Mircea Badea îi pregătește o lovitură cruntă lui Zoso, bloggerul care în spatele unui calculator, de multe ori, atacă fără motiv diverse persoane.

Realizatorul emisiunii "În gura presei" are de gând să îi facă o nouă plângere pentru că acest personaj "a făcut multe lucruri abjecte".

 (w670)

"Zoso este bloggerul lui Băsescu în sensul că i-a luat un interviu, în campania electorală în 2009, și l-a tot slujit pe acesta în mediul online. Zoso a scris pe blog că țăranii români trebuie înecați ca șobolanii. I-am făcut personal o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, iar răspunsul a fost: nu putem să dăm de el. Au solicitat și sprijinul Ministerului de Interne, dar nu a fost nimeni capabil să-l găsească pentru a fi citat să se prezinte la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Nu-i nimic. O să-i facem o nouă plângere acum pentru că a făcut multe alte lucruri abjecte care sunt pasabile de a fi amendate de acest consiliu. Poate acum Ministerul de Interne îl va găsid de data asta. Repet: acest personaj, în statul de drept România, nu a pățit nimic scriind în clar că țăranii români trebuie înecați precum șobolanii", a spus Mircea Badea despre Vali Petcu, cunoscut ca Zoso. După aceea, realizatorul TV a prezentat un articol cu numele: "Vali Petcu fura din Metro în 2003?". Mai multe detalii în clipul de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel