Zoso, singura persoană publică din România care nu poate fi găsită. Tu ai văzut-o?

Horea Bădău, Lector universitar doctor, autorul primului manual de Social Media din România, ne-a povestit o situație incredibilă care se petrece în justiția din România.

Horea Bădău l-a dat în judecată pe blogger-ul Valentin Petcu, alias Zoso, pentru defăimare, însă dosarul riscă să fie respins de Tribunalul București pe motiv că la dosar trebuie atașată adresa de reședință a lui Zoso. 

Autoritățile i-au spus lui Horea Bădău să afle adresa blogger-ului. Valentin Petcu este de negăsit.

"L-am dat în judecată pe Zoso și firma de hosting, pentru că au refuzat să dea jos articolele, la care era blogul său pentru 8 ani de articole de defăimare. 2000 de pagini are dosarul.

Când am făcut dosarul ne-au trebuit datele lui Zoso pentru a-l cita. Am făcut adresă la Ministerul Societății Informaționale unde are el domeniul înregistrat zoso.ro și am cerut date de identificare pentru proces. Ministerul ne-a dat adresa lui din București pe care este înregistrat domeniul. Cu această adresă din București am depus dosarul la Tribunalul București și răspunsul a fost că dacă nu facem rost de adresa lui de reședință, în 10 zile, ne respinge dosarul.

Am făcut cerere la evidența populației, iar cei de acolo mi-au spus că nu-l găsesc pentru că sunt mulți Valentin Petcu.

Avocatul a fost în audiență și i-au spus că trebuie să-l găsim noi. Deci în România dacă te înjură cineva în spațiul public timp de 8 ani, tu ești cel care trebuie să faci muncă de detectiv pentru a aduce vinovatul în fața justiției.

Zoso crede că scapă pentru că nu-l găsește nimeni. El se ascunde. Cred că și-a dat seama că dacă nu se află datele acestea, el scapă. El este cel mai dur blogger, dar stă ascuns. E ciudat că o persoană care taie facturi și participă la conferințe în calitate de vorbitor public, își ascunde identitatea. Noi vom continua munca de investigație pe care ne-o cere justiția din România pentru a afla cine este Zoso", a declarat Horea Bădău pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel