Victor Ponta: Îl atenționasem pe Costoiu că răspunde cu capul. Îl felicit

Mihnea Costoiu
Mihnea Costoiu

Ministrul delegat pentru Cercetare, Mihnea Costoiu, a reușit  ca fondurile POS CCE să meargă către alte proiecte din program. Premierul Victor Ponta a dezvăluit că l-a atenționat pe ministru că va răspunde cu capul pentru realizarea proiectelor. 

În cadrul  Programului Operaţional Sectorial privind Creşterea Competitivităţii Economice (POS CCE), finanţat şi de Uniunea Europeană, au fost lansate un număr de 17 proiecte, în valoare de 271 de milioane de lei. 

"Când am realizat că oricum nu vom folosi banii din POS CCE, acolo unde erau ei ţinuţi, că o sa fie nu ştie ce proiecte pe care nu o să le terminăm niciodată, am fost de acord cu propunerea colegilor mei de a realoca, iar domnul Costoiu a spus: «Vă asigur că, dacă realocaţi, vom avea proiectele». Eu i-am spus că răspunde, aş spune, chiar «cu capul», dar suntem într-o perioadă în care, din păcate, nu mai putem să glumim cu această expresie, însă, azi mă bucur foarte tare că cei 17 beneficiari au semnat contractele, folosesc sumele respective, si nu sunt sume chiar foarte mici", a spus Victor Ponta, potrivit Mediafax

Premierul l-a avertizat pe ministrul pentru Fonduri Europene, Eugen Teodorovici, să fie pregătit pentru a recepţiona noile proiecte pentru viitorul exerciţiu bugetar 2014-2020, care va fi lansat în octombrie-noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel