Costoiu: ”Educația rămâne un motor de dezvoltare”

Ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Științifică și Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, a asigurat că educația "rămâne un motor de dezvoltare" a României.

"Prima zi de școală este fără îndoială un moment special în viața fiecărui elev, părinte sau profesor. Ca fost elev, ca părinte și ca profesor îmi dau seama de emoțiile, așteptările și speranțele care sunt legate de importanța zilei de astăzi! Cred că în aceste momente de sărbătoare, trebuie să privim cu toții cu încredere către viitor. Educația rămâne un motor de dezvoltare al țării noastre și trebuie să depunem toate eforturile pentru ca elevii și profesorii care se întorc astăzi în clase să poată beneficia de cele mai bune condiții de activitate", a declarat Mihnea Costoiu, potrivit unui comunicat al Ministerului Educației Naționale.

Ministrul a mulțumit și cadrelor didactice care și-au reluat, de luni, activitatea, subliniind că rolul dascălilor este esențial pentru succesul actului educațional.

"Din păcate, multă vreme, profesorii nu au fost tratați cu respectul cuvenit. În ultimii ani, însă, am depus toate eforturile pentru a îmbunătăți situația cadrelor didactice. Cunosc preocupările dumneavoastră și doresc să vă asigur că aveți în mine un partener pentru proiectele dumneavoastră", le-a transmis profesorilor ministrul Mihnea Costoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel