Udrea despre Dorin Cocoș. Am îndoieli că fostul meu soţ ar fi primit aceşti bani

Elena Udrea a comentat la emisiunea „Deschide Lumea”, de la Realitatea, despre implicarea fostul său soţ, Dorin Cocoş, în dosarul Microsoft.

Elena Udrea susţine că are îndolieli cu privire la acuzaţia adusă fostului ei soţ potrivit căreia acesta ar fi primit 9 milioane de euro.

Citeşte şi: GUȘĂ: Pozele cu Udrea la Paris, de un mare profesionalism. Este un scandal de talie europeană

"Eu aş pune această întebare, pentru că sunt întrebată şi nu ştiu ce să răspund: a luat fostul meu soţ 9 milioane de euro? E o declaraţie a unui martor, care spune că, din câte a auzit, în contul lui Pescariu au intrat 9 milioane de euro care ar fi trebuit să fie împărţite cu Cocoş. Dacă ar fi existat acei bani într-un cont, erau în declaraţia mea de avere, aşa cum a apărut şi împrumutul de 500.000 de euro".

Teoretic, în acest moment, înainte să se pronunţe o instanţă, aş vrea să ştiu de ce este acuzat. E acuzat că a luat câţi bani? Nu apare niciunde. Circulă această sumă de 9 milioane, oamenii vin să îmi spună diferite lucruri pe care le-au auzit, dar eu nu fac speculaţii. Eu am îndoieli că fostul meu soţ ar fi primit aceşti bani. Dar eu sunt printre oamenii politici care cer ca justiţia să îşi facă treaba şi să se afle adevărul. E foarte important pentru mine să aflu de ce este acuzat Cocoş, am fost căsătoriţi timp de 10 ani", a explicat Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel