Elena Udrea, replică fabuloasă cu privire la Dorin Cocoș

Elena Udrea a votat, duminică dimineață, la Colegiul Mihai EMinescu din București, ocazie cu care a fost întrebată de către jurnaliști dacă știe ce va face astăzi fostul său soț, Dorin Cocoș.

Duminică dimineață, în jurul orei 9:00, Elena Udrea, purtând în brațe un buchet de flori, a venit, însoțită de o echipă de susținători, între care s-a aflat și președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, să-și exercite dreptul la vot.

După ce a votat, Elena Udrea a fost întrebată de către jurnaliști dacă a discutat cu fostul soț, Dorin Cocoș, aflat în arest preventiv în dosarul Microsoft, și dacă știe ce va face acesta în ziua alegerilor prezidențiale și cu cine va vota.

Elena Udrea a replicat: "Sigur mă votează pe mine".

Anterior, liderul PMP a explicat pentru ce a votat astăzi: "Am votat pentru calea democrației, pentru justiție independentă, stat de drept puternic, dar în același timp și pentru prosperitate. Am votat pentru un președinte care să fie în stare să construiască ceva în România, să ducă România măcar un pas înaine. Am votat pentru un președinte puternic, implicat, de bună credință, patriot și mai ales liber. Liber de butoane, neșantajabil, un președinte care să aibă ca stăpân doar poporul lui. Am votat cu încrederea că o femeie poate să facă cel puțin la fel de multe lucruri bune precum un bărbat pentru țara ei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel