Traian Băsescu: Cele 9 milioane de dolari din Dosarul Microsoft nu au ajuns la Dorin Cocoș

Președintele Traian Băsescu a declarat, joi, că, din informațiile pe care le are, cele 9 milioane de dolari din Dosarul Microsoft nu au ajuns la Dorin Cocoș.

"S-a spus minciuna, repet, o spun cu toată responsabilitatea, s-a spus minciuna că Cocoș a încasat 9 milioane de dolari, când banii, cel puțin din ceea ce știu eu, sunt blocați în bancă, la solicitarea autorităților române, de doi ani. Deci sunt acolo, n-au ajuns la Cocoș. Nu mă interesează Cocoș în această ecuație, dar toată lumea o întreabă pe Elena Udrea 'Cum ai avut 9 milioane de dolari și ce-ai făcut cu ei? Unde sunt?', că bănuiesc că 9 milioane de dolari sunt cam jumătate de camion. 

Dacă au fost, au fost o mică parte (n.r. - care au ajuns la Dorin Cocoș), pentru că am văzut și eu în documentele din Dosarul Microsoft că dl Pescariu a adus bani și lichizi, cu geanta, dar discutăm de 9 milioane de dolari. Deci e o mare minciună publică. O fi fost așa înțelegerea, dar banii n-au ajuns la Cocoș în mod cert, sau nu în casă la Cocoș. Însă ceea ce eu știu e că cea mai mare parte a banilor sunt blocați într-o bancă din Elveția", a spus Traian Băsescu, la B1 Tv.

Vezi și: Băsescu o desființează pe Macovei: Este înțeleasă cu ...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel