Steve Jobs a murit de cancer gândind ca Olivia Steer

Jurnalista Paula Rusu amintește, într-un articol pe blogul personal, că fondatorul Apple a murit de cancer la pancreas pentru că a igrnorat sfaturile medicilor, preferând să apeleze la tratamente alternative.

Jurnalista Paula Rusu amintește, într-un articol pe blogul personal, că fondatorul Apple a decedat în doar 9 luni de la diagnosticarea cu cancer la pancreas pentru că a igrnorat sfaturile medicilor, preferând să apeleze la tratamente alternative.

"Steve Jobs, fondatorul Apple, inventatorul iPhone a fost diagnosticat in toamna lui 2003 cu cancer pancreatic. Marele, atotputernicul, bogatul Steve Jobs decide să nu urmeze sfatul medicilor care ii propun să intre denînadată în tratamentul împotriva acestei maladii. Nouă luni, 9, Steve Jobs ingnoră rugămințile familiei, ale prietenilor și se tratează cu acupunctură, sucuri speciale de fructe și legume (altfel sănatoase, dar nu au valoare de tratament luate doar de unele singure), vizite pe la diverși vraci ori tratamente luate de pe internet! Vă sună cunoscut?", scrie jurnalista.

”Jobs a făcut exact ca Olivia Steer„

Jobs a făcut exact ca Olivia Steer. A crezut că dacă își dorește ca ceva să nu existe, prin puterea gândului va elimina boala. După 9 luni, cancerul acestuia s-a extins, și abia atunci a acceptat și operația.

"Banii l-au ajutat să cumpere un studiu făcut special pentru genomul său din ADN, un tratament personalizat ca la croitor. Numai că atunci cand vorbim de cancer, 9 luni de întârziere a tratamentului pot face diferenţa dintre viaţă si moarte", afirmă Paula Rusu.

Totodată, aceasta o critică pe Olivia Steer pentru că le îndeamnă pe femeile cu cancer la sân să nu intervină chirurgical, ci să aștepte ca boala să intre în regresie.

"Zau? Mai bine de 3 000 de femei mor anual în România din cauza acestui cancer, o spun statisticile europene, din cele aproape 8 mii diagnosticate.... vi se pare grav? Puţin peste jumătate dintre cazurile aflate în tratament duc la moarte. Gandiţi-vă care sunt şansele fără tratament?", întreabă autoarea articolului.

"Priviti spre realitate daca nu vreti sa priviti spre medicamente: media de viata a omului a crescut odata cu descoperirea tratamentelor. E ratiune vs voodoo", conchide Paula Rusu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel