SIMONA MAYA TEODOROIU, candidat PSD pentru funcția de JUDECĂTOR CCR, în locul lui TONI GREBLĂ

Prima candidatură oficială pentru postul lăsat liber de Toni Greblă la Curtea Constituțională a fost depusă marți. Președintele Comisiei Juridice din Senat, Cătălin Boboc, a anunțat, marți după-amiază, că singura candidatură depusă până la acel moment este cea a Mayei Teodoroiu. Candidaţii pentru funcţia de judecător la CCR vor fi audiaţi miercuri de Comisia Juridică.

Cătălin Boboc a precizat că Maya Teodorescu a fost propusă de PSD.

El a adăugat că termenul de depunere a candidaturilor pentru funcția de judecător al Curții Constituționale expiră miercuri, la ora 13:00.

Potrivit senatorului, după această oră vor avea loc audierile candidaţilor în cadrul Comisiei Juridice, care va adopta un raport.

"Până la ora 13:00, când se fac audierile, grupurile mai pot propune candidaţi", a spus Cătălin Boboc, citat de Mediafax.

Întrebat cine are dreptul să propună candidaţi pentru CCR, președintele Comisiei Juridice a răspuns: "Grupurile parlamentare pot să facă propuneri. Este un loc repartizat, dacă vreţi, Senatului, nu PSD. Dacă a fost domnul Greblă propus atunci de PSD ... da, de acord, dar atât".

Simona Maya Teodoroiu este secretar de stat în Ministerul Justiţiei din mai 2012, cu excepţia perioadei ianuarie - aprilie 2013, când a ocupat poziţia de secretar de stat la Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine (DPIIS) din cadrul Guvernului.

Vezi și: Numirea la CCR, testul decisiv la Senat! Momentul care va arăta dacă PNL a făcut majoritate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel