SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC, în FINALA de la INDIAN WELLS 2015, după ce SERENA WILLIAMS s-a retras înainte de meciul din SEMIFINALE

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC. Simona Halep s-a calificat în finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce Serena Williams s-a retras înaintea meciului pe care ar fi trebuit să-l joace în semifinale.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA FINALEI SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC. Duelul din penultimul act al competiției ar fi trebuit să aibă loc la ora locală 20:00, ora 05:00 - ora României. Inițial, startul a fost amânat cu o oră după ce primele trei partide ale zilei de pe Centralul din California au avut o durată mai lungă decât cea anticipată de organizatori.

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC. Până la finalul primei semifinale însă, Serena Williams şi-a anunţat retragerea de la Indian Wells. Conform site-ului oficial al turneului, liderul mondial a acuzat dureri la genunchiul drept.

Vezi și: Serena Williams e îngrijorată înainte de duelul cu Simona Halep

"M-am accidentat în urmă cu câteva zile, la antrenament. Am luptat, am continuat să joc, dar astăzi nici nu puteam să merg. Este foarte trist. Dar sunt fericită că am reuşit să adun noi amintiri frumoase. Voi reveni la anul, aici, pe acest teren. Va fi plăcerea mea, să joc în faţa voastră", a declarat Serena Williams în fața fanilor prezenți pe Terenul Central de la Indian Wells. 

"Am dat 200% în încercarea de a mă recupera, ca să pot juca astăzi", a continuat locul 1 WTA la conferinţa de presă, conform prosport.ro.

Adversară cu experiență în finală

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC. În finala de la Indian Wells, Simona Halep o va întâlni pe , Jelena Jankovic (Serbia, locul 21 WTA și cap de serie numărul 13), care a trecut în semifinale de Sabine Lisicki (Germania, locul 30 WTA și cap de serie numărul 24), scor 3-6, 6-3, 6-1. Sârboaica se află în fața celei de-a 33-a finale a carierei, dintre care a câştigat 13 până acum. Finala de la Indian Wells va avea loc duminică.

650 de puncte WTA şi 439.420 de dolari va primi Simona Halep pentru calificarea în finala de la Indian Wells.

Citește și: Simona Halep, atacată de Jana Novotna: ”Nimeni nu-și va aminti de ea”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel