SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC, în FINALA de la INDIAN WELLS. Ce spune sârboaica despre meciul cu românca

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC. Simona Halep și Jelena Jankovic vor juca duminică finala turneului de la Indian Wells, iar sârboaica de pe locul 21 WTA a vorbit despre duelul pe care îl va purta cu românca de pe poziția a treia în lume.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA FINALEI SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC. "Simona este o altă adversară dificilă. Este o jucătoare foarte puternică. Sunt pregătită și nerăbdătoare să joc împotriva Simonei. Au fost două săptămâni extraordinare pentru mine și nu puteam cere mai mult. Voi da tot ceea ce am mai bun pentru a câștiga al doilea trofeu aici, la Indian Wells", a declarat Jelena Jankovic în ziua dinaintea finalei cu Simona Halep.

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC. Simona Halep şi Jelena Jankovic au jucat patru meciuri până în prezent, iar toate s-au încheiat după trei seturi. Sportiva noastră a câştigat ultimele trei dueluri fostul lider mondial, care nu a uitat de aceste eșecuri. Sârboaica de 30 de ani speră însă ca experiența de la Indian Wells să o ajute să treacă peste complexul pe care îl are în fața româncei de 23 de ani.

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC. "Am pierdut în ultimele meciuri cu ea în 3 seturi, a fost de necrezut. Poate în cele din urmă voi reuși. Cred că ea nu a mai fost în finale aici și eu am această experiență. Am câștigat în 2010 și poate voi reuși să câștig trofeul pentru a doua oară. Acesta este obiectivul meu și voi lupta din greu pentru asta", a continuat Jelena Jankovic.

Citește și: Simona Halep trece peste Williams și Sharapova dacă o bate pe Jankovic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel