SIMONA HALEP, BEIJING. Ce spune SIMONA HALEP despre rezultatele mai slabe din ultima vreme

SIMONA HALEP, BEIJING. Simona Halep a vorbit, vineri, la conferința de presă care a precedat turneul de la Beijing, despre performanțele sale din acest an și despre rezultatele mai slabe din ultima perioadă.

SIMONA HALEP, BEIJING. Cea mai bună jucătoare de tenis a țării a ținut să precizeze în fața chinezilor că este un produs 100% românesc.

SIMONA HALEP, BEIJING. "România este o țară mică și rezultatele mele reprezintă ceva uriaș. Trebuie să joc mereu bine și să câștig cât mai multe trofee pentru țara mea.


SIMONA HALEP, BEIJING. (...) Mă antrenez acolo, am condiții foarte bune și sunt practic un produs 100% făcut de România", a declarat Simona Halep, citată de digisport.ro.

Vezi și: Țiriac îi face un cadou inedit Simonei Halep: "La vârsta mea, nu pot ..."

SIMONA HALEP, BEIJING. Locul 2 WTA a explicat că primul meci al unui turneu este cel care îi oferă încredere pentru restul competiției.

SIMONA HALEP, BEIJING. "Sper să pot avea un start bun, la standardele proprii. Am nevoie de mai multe jocuri pentru a evolua mai bine. Dacă poți avea un început bun, atunci ai încredere în joc și este bine, altfel nu", a continuat Simona Halep.

SIMONA HALEP, BEIJING. Întrebată de jurnaliștii chinezi despre scăderea de formă din ultima vreme, românca de pe locul 2 WTA a răspuns:

SIMONA HALEP, BEIJING."Nu este final de sezon pentru mine, dar nici nu pot rămâne la același nivel tot anul. Am ieșit pe locul doi la Roland Garros, am câștigat la Doha și am fost în semifinale la Wimbledon. Mai pot crește".

Citește și: Halep și-a aflat prima adversară de la Beijing. Va juca și la dublu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel