SIMONA HALEP - RALUCA OLARU, BEIJING - DUBLU. SIMONA HALEP și RALUCA OLARU s-au calificat în OPTIMI DE FINALĂ la BEIJING, în proba de DUBLU

SIMONA HALEP - RALUCA OLARU, BEIJING - DUBLU. După victoria reușită la simplu în primul tur de la Beijing, Simona Halep a jucat în această dimineață și în competiția de dublu din capitala Chinei.

Citește și: Soluția lui Țiriac pentru problemele lui Halep: "Fata asta a căzut din cer"


SIMONA HALEP - RALUCA OLARU, BEIJING - DUBLU. Cunoscută ca o jucătoare redutabilă de dublu, Raluca Olaru este partenera Simonei Halep în turneul de la Beijing. Cele două românce au debutat cu dreptul în competiția asiatică, unde s-au impus în două seturi în faţa perechii Oksana Kalaşnikova (Georgia)/Klara Koukalova (Cehia), scor 6-4, 7-6.

SIMONA HALEP - RALUCA OLARU, BEIJING - DUBLU. În optimile de finală, Simona Halep şi Raluca Olaru vor evolua împotriva perechii învingătoare din duelul Muguruza/Suarez - McHale/Scheepers.

SIMONA HALEP - RALUCA OLARU, BEIJING - DUBLU. Este al treilea turneu din 2014 în care Simona Halep participă și la dublu. Prima oară a jucat în ianuarie, la Sydney, tot alături de Olaru, după care a participat și la Australian Open în proba de perechi, alături de Alexandra Cadanțu. În precedentele două participări la dublu din 2014, constănțeanca a fost eliminată în primul tur.

Vezi și: Ce spune Simona Halep despre rezultatele slabe din ultima vreme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel