SIMONA HALEP, BEIJING. GEORGE COSAC, președintele FRT: SIMONA HALEP își va arăta la BEIJING adevărata valoare

SIMONA HALEP, BEIJING. Simona Halep nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei, fiind eliminată în turul 2 de la Wuhan de către Garbine Muguruza. Constănțeanca de pe locul 2 WTA primește în continuare credit din partea președintelui FRT, George Cosac, cel care consideră că valoarea româncei se va vedea în finalul sezonului asiatic.

SIMONA HALEP, BEIJING. Președintele Federației Române de Tenis este convins că Simona Halep va arăta alt joc la următorul turneu, cel de la Beijing, care va avea loc în perioada 22 septembrie - 6 octombrie.

Citește și: Țiriac îi face un cadou inedit Simonei Halep: "La vârsta mea, nu pot ..."

SIMONA HALEP, BEIJING. "Se pot întâmpla accidente în viața oricărui sportiv. Acum valorile s-au cam echilibrat. Nu mai există sportive învinse dinainte. Muguruza este o jucătoare în plină ascensiune, capabilă de lovituri extraordinare.

SIMONA HALEP, BEIJING. Nici Simona nu trece prin cea mai bună perioadă, dar sunt sigur că la Beijing își va arăta adevărata valoare. Este final de sezon și se mai întâmplă. De asta este frumos sportul, pentru că nu știm învingătorul niciodată", a spus George Cosac, la radio Sport Total FM, conform digisport.ro.

SIMONA HALEP, BEIJING. La Beijing, Simona Halep va fi favorită nr. 2. Nu vor lipsi de pe teren jucătoare precum Serena Williams, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska, Maria Sharapova, Eugenie Bouchard sau Ana Ivanovic.

Vezi și: Veste bună pentru Halep! Ce s-a întâmplat cu Sharapova

SIMONA HALEP, BEIJING. Simona Halep nu a mai trecut de sferturile de finală ale unui turneu WTA de la BRD Bucharest-Open, unde a câștigat trofeul în fața italiencei Roberta Vinci. Au urmat apoi eliminările din sferturi la Cincinnati (vs. Sharapova), în turul doi la New Haven (vs. Rybarikova), în turul trei la US Open (vs. Mirjana Lucic-Baroni) și în turul 2 la Wuhan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel