SIMONA HALEP - BARBORA ZAHLAVOVA STRYCOVA, în TURUL 1 de la BEIJING. HALEP joacă și la DUBLU alături de RALUCA ORARU

SIMONA HALEP, BEIJING. Simona Halep va juca în primul tur de la Beijing în fața unei adversare pe care nu a învins-o până acum în carieră. Românca de pe locul 2 WTA va lua startul și în competiția de dublu, unde va face pereche cu Raluca Olaru.

SIMONA HALEP, BEIJING. În primul tur al probei de simplu de la Beijing, Simona Halep o va întâlni pe cehoaica Barbora Zahlavova Strycova (locul 31 WTA). Românca a pierdut singurul meci direct disputat până acum, însă acest lucru se întâmpla în 2010, la Paris. 

SIMONA HALEP, BEIJING. Dacă în mod normal primele patru favorite beneficiază de liber în primul tur, la Beijing în prima runda au liber cele patru semifinaliste de la Wuhan: Kvitova, Svitolina, Wozniacki și Bouchard. 

Citește și: Susținere pentru Halep după ultimele eșecuri: "Își va arăta adevărata valoare la Beijing"

SIMONA HALEP, BEIJING. Simona Halep este a doua favorită a turneului WTA de la Beijing, după liderul mondial Serena Williams. Competiția din capitala Chinei reprezintă ultimul mare concurs înainte de Turneul Campioanelor, de la Singapore.

SIMONA HALEP, BEIJING. Românca de pe locul 2 WTA va lua startul și în întrecerea de dublu, unde, alături de Raluca Olaru, a primit un wild card, scrie digisport.ro.

SIMONA HALEP, BEIJING. Va fi al treilea turneu din 2014 în care Simona Halep participă și la dublu. Prima oară a jucat în ianuarie, la Sydney, tot alături de Olaru, după care a participat și la Australian Open în proba de perechi, alături de Alexandra Cadanțu. De fiecare dată a fost eliminată în primul tur.

SIMONA HALEP, BEIJING. Acum, la Beijing, perechea Halep/Olaru va juca împotriva cuplului Oksana Kalaşnikova (Georgia)/Klara Koukalova (Cehia).

Vezi și: Țiriac îi face un cadou inedit Simonei Halep: "La vârsta mea, nu pot ..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel