RAREȘ BOGDAN, prima reacție după ce VICTOR PONTA a spus că este OFIȚER ACOPERIT

Jurnalistul Rareș Bogdan a avut o reacție virulentă, la scurt timp după ce premierul Victor Ponta a spus despre el că ar fi ofițer acoperit.

"Dl Ponta cum poate să iasă din acest episod în care a intrat, din această excursie (...) decât aruncând cu noroi în ventilator? Deci dl Ponta consideră că toți cei trei milioane și jumătate de români din afara granițelor sunt ofițeri acoperiți, pentru că pozele primite de mine pe rețeaua de socializare Facebook sunt de la doi români.

(...) Acum, dl Ponta, pentru a ieși din această ecuație, încearcă să arunce cu noroi. Să fie lucrurile foarte clare: dacă aș fi fost ofițer de informații, aș fi fost cât se poate de mândru de această chestiune, dar lucram într-o structură de informații, nu lucram în presă. Deci, dacă eram ofițer acoperit, mergem la SRI, la SIE, la DGIA, la alte structuri. Atâta timp cât lucrez în presă, sunt jurnalist. Asta nu înțelege dl Victor Ponta. De cariera mea nu s-au ocupat cei de la SIE. Nu a trebuit să vină dl George Maior să mă ajute să devin premier, nu au trebuit să vină ofițerii de legătură să mă ajute să mă transforme dintr-un procuror slab sau prost, cum a fost dl Victor Ponta, într-un politician. N-a trebuit nimeni să mă ducă de mână la Adrian Năstase în birou, pentru a mă promova ca șef al Corpului de Control. La mine lucrurile sunt foarte simple: eu am o carieră de 12 ani în jurnalism și rămân jurnalist. Deci astfel de acuzații îl descalifică pe dl Ponta.

(...) Dacă dl Ponta mă obligă să vorbesc, credeți-mă că îl ajut mai mult decât Traian Băsescu sau Ludovic Orban să-i fie rușine să iasă pe stradă".

Vezi și: Premierul Ponta spune că Rareș Bogdan este ofițer acoperit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel