Traian Băsescu a dezvăluit cine i-a spus că Victor Ponta ar fi fost ofițer acoperit

Traian Băsescu a dezvăluit că un ofiţer în rezervă i-a spus că premierul Victor Ponta ar fi fost ofiţer acoperit al SIE. Fostul preşedinte a precizat că Serviciul de Informaţii Externe nu l-a minţit cu privire la acest subiect.

Traian Băsescu a declarat că informaţia potrivit căreia Victor Ponta ar fi fost ofițer acoperit al SIE o are de la un ofiţer în rezervă. El a adăugat că a cerut verificări la Serviciul de Informaţii Externe, care nu l-a ”minţit”, dar nici nu i-a oferit informaţia.

”Aflând de la un fost ofiţer de rezervă că Ponta a fost acoperit, am cerut Serviciului informaţii. Nu au minţit, au zis că nu au voie să dea această informaţie. Cei de la SIE nu au spus că nu a fost.  Dacă îmi dădeau informaţia, îl chemam pe Ponta să o spună pubic. După părerea mea, preşedintelui aveau obligaţia să îi spună, pentru că preşedintele face numiri în Guvern”, a spus Traian Băsescu, duminică, la B1 TV. 

Traian Băsescu a declarat, pe 14 octombrie 2014, în timpul campaniei electorale, că premierul Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE în perioada 1997 şi 2001. 

Vezi aici detalii: Băsescu aruncă bomba: Ponta, ofițer acoperit SIE. Meleșcanu, complice total

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel