Parlamentul a votat noul CA al SRR. Cine sunt noii membri

Plenul Parlamentului a aprobat, luni, noul Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, cu 332 de voturi ”pentru” şi 49 de voturi ”împotrivă”.

Noul CA al SRR este format din Mirela Ioana Fugaru, Ilie Virgil Daniel, Ruxandra Săraru, Alexandru Ducu Bertzi, Radu F. Alexandru, Alina Stanciu, Demeter Andras Istvan, Alexandra Dumitraşcu, Maria Ţoghină, Ovidiu Miculescu, Nicoleta Viorica Balaci, Adrian Doroş şi Ana Florea, ca membri titulari, scrie Mediafax.

Preşedintele Comisiei de cultură din Senat, Georgică Severin, a spus, luni, după audierea din comisiile reunite ale celor două Camere a celor nominalizaţi pentru CA al SRR, că votul în comisie a fost unul favorabil, în unanimitate.

Vezi și: Decizii bombă la TVR. Ce li se pregătește angajaților

Grupul parlamentar PSD i-a propus în Consiliul de Administraţie pe Mirela Ioana Fugaru, Ilie Virgil Daniel, Ruxandra Săraru, ca membri titulari, şi Theodoru Maria Denise, Ghişa Lavinia Nicoleta şi Bârlibescu Ştefania, ca membri supleanţi.

PDL l-a propus pe Radu F. Alexandru pentru CA al SRR, ca membru titular, iar ca supleant pe Chiorean Alexandru.

Din partea Administraţiei Prezidenţiale a fost propusă Maria Ţoghină, iar din partea PNL, Alexandru Ducu Bertzi, ca membru titular, și ca supleant, Alexandru Muraru.

Grupul minorităţilor naţionale a propus ca membru titular în Consiliul de Administraţie al SRR pe Ana Florea, iar ca supleant, pe Maria Dobrescu.

Grupul parlamentar al UDMR l-a propus, ca membru titular, pe Demeter Andras Istvan, iar ca supleant, pe Agoston Hugo.

Vezi și: Comisiile de Cultură ale Parlamentului: Avize favorabile acordate candidaților pentru CA al SRR

Grupul parlamentar PC a propus-o ca membru titular în Consiliul de Administraţie al SRR pe Alina Stanciu şi ca supleant pe Monica Ghineţ.

Executivul l-a propus pe Ovidiu Miculescu, ca membru titular, iar ca supleant, pe Gabriel Croitoru.

Din partea angajaţilor SRR, au fost propuşi ca membri titulari Nicoleta Viorica Balaci şi Adrian Doroş, iar ca supleanţi, Marius Dorian Tănase şi Mihai Maiorescu.

Grupul PP-DD a anunţat că a propus-o pe Alexandra Dumitraşcu.

Membrii comisiilor pentru cultură au avizat favorabil, în unanimitate, nominalizarea lui Ovidiu Miculescu pentru funcţia de preşedinte al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Citește și: Cosmin Nicula, aviz favorabil pentru vicepreședinte al Curții de Conturi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel