Comisiile de Cultură ale Parlamentului: Avize favorabile acordate candidaților pentru CA al SRR

Comisiile de Cultură ale Senatului și Camerei Deputaților au avizat favorabil luni candidații în Consiliul de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune (SRR), după audierea acestora.

Candidații audiați pentru membri titulari sunt: Alexandru Ducu Bertzi, propus de PNL, Radu F. Alexandru, propus de PDL, Maria Țoghină, propusă de Președinție, Andras Istvan Demeter propus de UDMR, Ana Florea propusă de minorități, Ovidiu Miculescu propus de Guvern, Nicoleta Viorica Balaci și Adrian Doroș din partea angajaților SRR, Alina Stanciu din partea PC, Mirela Fugaru, Virgil Daniel Ilie, Ruxandra Săraru din partea PSD și Alexandra Dumitrașcu din partea PP-DD, scrie Agerpres.

Pentru membri supleanți au fost audiați: Maria-Denise Theodoru, Lavinia Ghișa, Ștefania Bîrlibescu din partea PSD, Maria Dobrescu din partea minorităților naționale, Agoston Hugo din partea UDMR, Alexandra Muraru din partea PNL, Ioan Chiorean din partea PDL, Gabriel Croitoru din partea Guvernului, Marius Dorian Tănase, Mihai Maiorescu din partea angajaților SRR și Monica Ghineț din partea PC.

Președintele Comisiei de Cultură al Senatului, Georgică Severin, a precizat că votul parlamentarilor din Comisiile de specialitate a fost unanim pentru candidații grupurilor parlamentare ale partidelor politice, Președinției și Guvernului, în timp ce pentru candidații din partea angajaților SRR s-au înregistrat și șase abțineri, alături de voturile favorabile.

Avizele Comisiilor de Cultură vor fi supuse plenului reunit al Parlamentului, deputații și senatorii urmând să se exprime, luni după-amiază, în ședință comună prin vot asupra noii componențe a CA al SRR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel