O companie aeriană PLEACĂ din România

Compania aeriană low-cost EasyJet pleacă din România. A pierdut bătălia pe zborurile Londra-București. Lovitura finală ar fi fost intrarea marilor rivali irlandezi de la RyanAir pe această rută. 

Situația are un precedent. Este a doua oară când EasyJet renunţă la zborurile în România. Britanicii de la EasyJet vor mai efectua zboruri pe ruta București-Londra doar până în luna martie 2015. Apoi vor renunța definitiv la cursele din România. 

Pe cursa București-Londra se bat patru operatori de zbor low-cost: EasyJet, WizzAir, Blue Air și Ryan Air, precum și doi operatori de linie, Tarom și BritishAirways.

Irlandezii de la Ryanair sunt ultimii intrați pe rută. Ei au venit cu bilete mai ieftine decât cele vândute de britanici. EasyJet a contraatacat și a  redus prețul biletelor sub cel al competitorilor de la RyanAir. Acele reduceri au afectat, în cele din urmă, zborurile. 

EasyJet este a doua cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa. În România a venit în 2007, cu zboruri spre Milano, Madrid și Londra. A renunțat la primele două în 2012, din lipsă de profit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel