VICTOR PONTA, LANSARE CANDIDATURĂ PREȘEDINȚIE: Monica Macovei, atac la Ponta: Micul Ceaușescu ține să-și serbeze ziua pe Stadionul Național

Monica Macovei
Monica Macovei

VICTOR PONTA, LANSARE CANDIDATURĂ PREȘEDINȚIE. Liderul PSD, Victor Ponta, care și-a lansat, sâmbătă, oficial candidatura la Președinție, este criticat dur de un contracandidat pentru că în București au fost instituite restricții de circulație pe mai multe artere din apropierea Arenei Naționale, "ca pe vremea lui Nicolae Ceaușescu". 

VICTOR PONTA, LANSARE CANDIDATURĂ PREȘEDINȚIE. "Bucureștiul e paralizat, într-o zi de sâmbătă, pentru că micul Ceaușescu ține să își serbeze ziua pe Stadionul Național. Bulevardul Basarabia și împrejurimile, Dristor, Piața Muncii sau Bulevardul Mihai Bravu...un sfert din oraș blocat ca pe vremuri, la 23 August.

Mărețe realizări îi urăm tovarașului Victor Ponta, iubit conducator și fiu al patriei, fierbinte și adâncă recunoștință pentru toate cele ce le faci pentru noi!", a scris pe Faacebook, europarlamentarul Monica Macovei, candidat independent la Președinție. 

Citește și VICTOR PONTA, LANSARE CANDIDATURĂ PREȘEDINȚIE: Sorin Oprescu, pentru Victor Ponta: Când câștigi alegerile, nu aceasta va fi victoria adevărată

VICTOR PONTA, LANSARE CANDIDATURĂ PREȘEDINȚIE. Victor Ponta și-a lansat, sâmbătă, chiar de ziua sa, candidatura la alegerile prezidențiale pe Arena Naționala, în cadrul unui eveniment de amploare la care au participat 70.000 de oameni. Lansarea candidaturii premirului la prezidenţiale au adus trafic închis sau restricţionat pe mai multe artere ale Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel