Lansarea candidaturii lui Victor Ponta, o PREMIERĂ pentru România

Sâmbătă, chiar în ziua în care împlinește 42 de ani, Victor Ponta își lansează oficial candidatura pentru alegerile prezidențiale.

VEZI ȘI: OFIȚER ACOPERIT. Ipoteză șoc pentru Victor Ponta

Gabriela Firea descrie acest eveniment drept "o premieră pentru România".

"Evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta la Președinție reprezintă o premieră pentru scena politică românească, (...) va fi o îmbinare perfectă între trecut, prezent și viitor, o exprimare a mândriei de a fi român. Mesajul nostru, al PSD, al lui Victor Ponta și al celor 70.000 de oameni care vor fi pe Arena Națională este acela că România trebuie să fie din nou unită. După 10 ani de scandal și conflict, avem nevoie de un președinte care să readucă pacea în societate și care să ne unească pentru un proiect național. PSD este pregătit să dea țării cel mai tânăr președinte, care va propune românilor și întregii clase politice un proiect național de construcție pe termen lung", a subliniat Gabriela Firea, scrie Agerpres.

Victor Ponta își lansează sâmbătă, când împlinește 42 de ani, candidatura în alegerile prezidențiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Națională din Capitală fiind așteptați să participe 70.000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar și simpatizanți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel