Victor Ponta, prezidențiale. De ziua lui, pe Arena Națională, premierul își lansează candidatura

Preşedintele PSD,  Victor Ponta, îşi va lansa candidatura la funcţia de preşedinte al României, sâmbătă, pe Arena Naţională, în prezența a circa  70.000 de susținători.

Accesul pe stadion va fi permis începând cu ora 14.00. Evenimentul de lansare va începe la ora 16.00 şi va dura aproximativ o oră şi jumătate. Gazonul va fi placat, astfel încât cei prezenţi vor putea sta şi în această zonă.

Organizatorii au stabilit ca scena să fie montată în faţa unei peluze, astfel încât gazonul, tribunele şi peluza din faţă să poată fi folosite de către participanţi.

Evenimentul va debuta cu intonarea Imnului naţional şi a Imnului partidului şi va fi constituit efectiv din câteva discursuri. La eveniment este aşteptat să participe şi să rostească un discurs, aşa cum a făcut de fiecare dată, şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu. De asemenea, Liviu Dragnea se va adresa participanţilor la lansarea candidaturii lui Victor Ponta. Preşedintele PSD, candidatul la Preşedinţie, va încheia, prin discursul său.

Citește și: VICTOR PONTA, 500.000 de susținători pe Facebook

Participanţii la lansare vor avea acces în stadion în baza unor bilete care conţin indicaţii privind rândul şi locul pe care îl vor ocupa, exact ca la meciurile de fotbal. Jurnaliştii care vor relata vor avea acces în baza unui ecuson de presă primit de la biroul de presă al partidului. Ca şi participanţii, şi jurnaliştii primesc câte un bilet.

Evenimentul de lansare a candidaturii este organizat chiar de ziua premierului, care împlineşte, sâmbătă, 42 de ani. De asemenea, lansarea coincide şi cu sărbătorile dedicate Zilelor Bucureştiului.

Totodată, Biserica Ortodoxă Română pomenește, sâmbătă, pe Sfântul Mare Mucenic Eustatie și Teopista, soţia lui, şi doi fii ai lor: Agapie şi Teopist.

Acest sfânt mare Mucenic Eustatie, pe când se numea încă Placid, iar femeia lui, Tatiana, a fost general peste oşti la Roma, pe vremea împăratului Traian.  Şi deşi era un păgân bogat, el strălucea cu virtuţile, şi mai ales era foarte milostiv faţă de săraci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel