Elena Udrea, atac după lansarea candidaturii la Președinție a lui Victor Ponta

Candidatul PMP la Președinție, Elena Udrea, și-a exprimat, sâmbătă, la Bistrița, nedumerirea pe care o are legată de evenimentul recent încheiat la Arena Națională, lansarea candidaturii la alegerile prezidențiale a liderului PSD, Victor Ponta. 

"Bucureștiul este blocat, nu ai pe unde să te miști, străzile sunt închise pentru că domnul Ponta se lansează cu vreo 70.000 de oameni acolo. Probabil că mulți dintre ei sunt oameni care nu au locuri de muncă pentru că nu ăi sprijină nimeni să aibă un loc de muncă și au fost aduși acolo să-l aplaude pe Victor Ponta la lansare. Întrebarea pe care eu mi-o pun, de aici, din mijlocul oamenilor care muncesc din greu este costurile acestui eveniment cine le plătește? Cine plătește un eveniment cu 70.000 de oameni megalomanic la București, în care domnul Victor Ponta se lansează precum liderul nord-coreean. Nu am mai văzut așa manifestări de pe vremea lui Ceaușescu, de 23 de ani când ne strângeam cu toții la București să scriem frumos numele liderului suprem. Așa probabil și acum că cei care sunt acolo, aduși să-l aplaude pe domnul Victor Ponta vor trebui să îi satisfacă ego-ul uriaș pe care îl are", a declarat liderul PMP, Elena Udrea, citează B1TV.

În opinia acesteia, evenimentul fastuos de la Arena Națională denotă disprețul premierului la adresa românilor. 

"Să ai așa o lansare arată disprețul pe care îl ai față de oamenii așteaptă de la tine ca prim-ministru, în primul rând să generezi locuri de muncă și să guvernezi bine țara", a mai spus Elena Udrea, care a precizat că lansarea candidaturii sale la Președinție va fi una "rezonabilă, decentă", organizată la Sala Palatului, unde i se va alătura colegii și susținătorii.

Legat de același eveniment organizat de PSD, Elena Udrea apreciază, într-o postare pe Facebook, că manifestarea de la Arena Națională a avut un cost de "2 milioane de euro. Adică 8,8 milioane de lei, 10.884 de pensii medii, 9.783 de salarii minime pe economie, 210.000 de alocaţii pentru copii sau 536.000 de abecedare. Asta în condiţiile în care a început anul şcolar, iar copiii de clasa I nu au avut abecedare.
Totul pentru a potoli setea de imagine şi adulaţie a lui Victor Ponta, acest Kim Jong Un al României.
O astfel de lansare nu poate fi sortită decât dezastrului şi respingerii din partea populaţiei", a scris candidatul PMP pe pagina sa de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel