Miss Exclusive of the World 2014: România, reprezentată de Bianca Fanu

A fost desemnată tânăra care va reprezenta România la concursul Miss Exclusive of the World 2014. Competiția, la care participă reprezentante din 51 de țări, se desfășoară în perioada 29 august – 14 septembrie, iar marea finala va avea loc în Turcia.

În urma selecției naționale Miss Exclusiv România 2014, organizat în București de către agenția ExclusivEvent, deținătoare a licenței Miss Exclusive of the World, Bianca Fanu a fost desemnată oficial să reprezinte țara noastră în cadrul competiției Miss Exclusive of the World 2014.

Marea finală va avea loc în Amfiteatrul antic din Cesme, în data de 13 septembrie, și va transmisă în direct de către postul TV8, potrivit Realitatea TV.

Bianca, născută în Timișoara, are 25 de ani, 1.74 m înălțime, dimensiuni 86-60-90. Tânăra este la prima sa experiență internațională de acest gen. Este studentă în anul 5 în cadrul Facultatii de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara.

„Mă bucur nespus de oportunitatea de a-mi reprezenta țara în competiția internațională de frumusețe Miss Exclusive Of The World 2014. Voi face tot posibilul să aduc un plus de imagine țării noastre printr-o participare exemplară în această competiție internațională de frumusețe. Sper să revin în țară cu un succes și cu un loc cât mai bun pe podium, cu o experiență frumoasă, cu noi prietenii legate, fiind o importantă modalitate de a promova turismul, cultura și tradițiile românești pe plan internațional",  – a declarat Bianca Fanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel