Jeremy Clarkson despre incidentul de la BBC: S-a întâmplat după ce am aflat că sunt suspect de cancer

jeremy-clarkson-
jeremy-clarkson-

Jeremy Clarkson spune, într-un editorial din Sunday Times, că incidentul care a dus la suspendarea sa din emisiunea "Top Gear" de la BBC a avut loc pe un fond de stres, la puţin timp după ce un medic i-a spus că este suspect de cancer la limbă.

Jeremy Clarkson a fost suspendat de BBC pe 10 martie, în urma unei altercaţii cu unul dintre producătorii emisiunii "Top Gear", Oisin Tymon, într-un hotel din North Yorkshire. În urma unei anchete interne, BBC a anunţat pe 25 martie că nu va reînnoi contractul cu Clarkson pentru emisiunea "Top Gear", scrie Mediafax.

La începutul lunii aprilie, Poliţia din North Yorkshire a anunţat că nu îl va pune sub acuzare pe Jeremy Clarkson pentru agresiune fizică. În urma incidentului care l-a costat locul de muncă pe Jeremy Clarkson, poliţia britanică ceruse spre analizare o copie a raportului întocmit de BBC, pentru a vedea dacă există un temei legal pentru punerea sub acuzare a celebrului prezentator TV.

La rândul său, producătorul Oisin Tymon şi-a exprimat regretul după incident şi a refuzat să depună plângere împotriva fostului său superior ierarhic.

Cea mai stresantă zi din cariera lui

În articolul său publicat în Sunday Times, Clarkson spune că incidentul a avut loc "în cea mai stresantă zi a sa din cei 27 de ani petrecuţi la BBC", explicând însă că alţi oameni care sunt stresaţi "se descurcă mai bine decât a făcut-o el", informează bbc.com.

Jeremy Clarkson a mai spus că, recent, a primit rezultatele analizelor, iar suspiciunea de cancer a dispărut.

"Cu două zile înainte de incident, medicul meu mi-a spus, ferm, că o excrescenţă pe care o aveam pe limbă ar putea fi cancer şi că trebuie să fac analize imediat", a spus Clarkson.

"Dar nu puteam să fac asta. Eram în mijlocul (filmărilor, n.r.) pentru seria «Top Gear». Iar «Top Gear» are prioritate", a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel