Jeremy Clarkson i-a jignit pe românii din Marea Britanie

Revenit după scandalul de la BBC, Jeremy Clarkson i-a ironizat pe imigranții români din Marea Britanie în noua lui emisiune, The Grand Tour, de pe Amazon Prime.

In timpul emisiunii, Clarkson a criticat mașina care se conduce singură de la Google și a adus în platou o "mașina manevrata cu telefonul mobil" construită chiar de el. Reticenti la ideea lui Clarkson, ceilalți doi prezentatori au vrut să vada ce se află sub capotă, scrie sport.ro.

Acolo se afla un român care dădea la pedale și vira în funcție de ce îi spunea Clarkson la telefon.

"Nu e doar un om, e un roman. Le dau de munca celor noi veniti la noi in tara. Google foloseste electronice ca sa le ia locurile de munca oamenilor. Asta (masina construita de Clarkson) le da un loc de munca, le da demnitate. E genial", le-a spus Clarkson colegilor sai.

CLICK AICI PENTRU VIDEO (min 52)

Dan Mihalache, ambasadorul României la Londra, revoltat.

Mihalache afirmă că Ambasada României la Londra va trimite o scrisoare de prostest "postului de televiziune". Doar că Jeremy Clarkson realizează emisiunea pentru reţeaua Amazon Video, nu pentru o televiziune.

"Un nou caz al unui individ care recurge la stereotipuri fascistoide, din dorinta de a obtine audienta. Se pare că Jeremy Clarkson nu a învățat nimic din anul pe care l-a petrecut pe tușă și revine în forță cu același comportament. Pentru unii experiența nu echivalează cu acumularea de înțelepciune. Dar, dacă putem să înțelegem frustrările personale ale unora, nu mai putem înțelege când astfel de comportamente sunt tolerate de redactori și de public. Este regretabil că astfel de derapaje continuă să apară în spațiul mediatic din Marea Britanie, cu atât mai mult cu cât relația reală dintre cele două state este de bună cooperare, inclusiv pentru prevenirea și combaterea sclaviei moderne. Ambasada României la Londra va trimite o scrisoare de protest postului de televiziune", scrie Mihalache pe Facebook.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel