Jodie Kidd ar putea să-l înlocuiască pe Jeremy Clarkson în echipa Top Gear

Vedeta de televiziune Jodie Kidd este cotată drept favorită pentru a-i lua locul lui Jeremy Clarkson în echipa emisiunii "Top Gear" la BBC, conform unui material publicat de mirror.co.uk.

Printre posibilii înlocuitori mai sunt enumerați Steve Coogan și Chris Evans, dar și comedianul Rowan Atkinson, celebru pentru personajul Mr. Bean și mare iubitor de mașini sau producătorul muzical Simon Cowell, informează Agerpres.

Jodie Kidd, 36 de ani, este vedetă de televiziune și fost model dar și producătoarea musicalului "Yarico" care se joacă la The London Theatre Workshop.

CITEȘTE ȘI: BBC l-a dat afară pe Jeremy Clarkson de la „Top Gear"

"De ce nu? Sigur că da! Sunt sigură că am putea găsi vreo doi oameni care să semneze o petiție pentru mine", a răspuns Judie Kidd, mai în glumă, mai în serios, la întrebarea dacă ar vrea să ocupe locul rămas liber în echipa "Top Gear".

"Jezza (porecla lui Jeremy Clarkson) vorbește deschis și are convingeri pe care nu se teme să și le exprime, dar mie îmi place de el așa cum e. Cu toate astea, sunt un șofer mult mai bun decât el", a mai susținut ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel