Ion Cristoiu nu-l votează pe Klaus Iohannis la prezidențiale. Vezi motivul

Ion Cristoiu a dezvăluit într-o emisiune realizată de Rareș Bogdan în casa părintească a jurnalistului de la Găgeşti-Deal, motivul pentru care niciodată nu-i va da votul său actualului lider al PNL, Klaus Iohannis.

În emisiunea "Jocuri de putere" de duminică, de la Realitatea TV, realizată în casa părintească a lui Ion Cristoiu, jurnalistul a vorbit, între altele, și despre bătălia pentru Cotroceni. În opinia lui Ion Cristoiu, Klaus Iohannis are șanse să câștige alegerile prezidențiale doar dacă va reuși să evite mașinăria de demascări și să-și mențină imaginea, însă jurnalistul declară ferm că nu-l va vota niciodată pe actualul lider al PNL.

Citește și Monica Macovei, prezidențiale. Monica Macovei vrea să candideze la prezidențiale

"Eu nu-l votez în viața mea pe Klaus Iohannis. Eu nu votez un asemenea om. Eu sunt mai moral. Păi dacă când ajunge președinte îmi face și mie așa. Până acum, Klaus Iohannis n-a existat pentru noi decât prin intermediul lui Crin Antonescu. Dacă Crin Antonescu, și văd că începe să dea semne că va spune adevărul... ceva e în neregulă cu caracterul d-lui Iohannis. (...) Dacă-l luăm și-l ducem în Japonia, și-l ținem până la prezidențiale, va câștiga prezidențialele. Dacă-l ținem aici, nu. Dl Klaus Iohannis este un portret, noi îl vedem acolo. Nu a trecut prin mașinăria de demascări. Dl Klaus Iohannis este în situația cumplită, cea mai grea pentru un candidat la președinție, este icoană. Orice se va spune în perioada următoare despre Klaus Iohannis,  va intra ca în brânză în gloria lui", a declarat, duminică seară, Ion Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel