Horia Alexandrescu, verdict îngrijorător pentru Klaus Iohannis

Jurnalistul Horia Alexandrescu a fost invitat în emisiunea "Jocuri de Putere", realizată de Rareș Bogdan la Realitatea TV.

VEZI ȘI: Mircea Diaconu, surprins în PE: Situația s-a întors în favoarea noastră

Ziaristul a vorbit despre cele mai importante evenimente de pe scena politică.

"Este prima data când se întâmplă ceva mai special. Acest "special" privește asprimea bătăliei politice, cu multe jocuri de culise, cu multe surprize care au apărut deja. Aici mă gândesc și la ieșirea lui Crin Antonescu din cursa pentru prezidențiale și nu din vina lui, ci din cauza unor jocuri. Eu cred că este o pierdere pentru dreapta. În alt plan, situaţia de pe dreapta generează foarte multe semne de întrebare. Eu cred că Iohannis nu apucă să intre în competiţie", a spus jurnalistul la Realitatea TV.

Horia Alexandrescu mai crede că Antonescu ar fi putut da puţin elan bătăliei pentru prezidențiale: "Asta nu numai pentru că are discursul, are verbul şi e foarte bun la confruntări, ci mai ales pentru că ar fi fost o confruntare între cei doi aliaţi, Ponta şi Antonescu. Vă daţi seama ce ar fi fost. Ei îşi cunosc bine secretele, şi le-au împărtăşit. Ar fi fost o dispută interesantă, fascinantă".

"Eu nu exclud apariţia unor surprize pentru că, în condiţiile în care domnul Iohannis va ieşi prematur din cursă, doi outsideri ar putea să se bată pentru a ajunge în turul doi din partea dreaptă. Dacă Iohannis nu ajunge la linia de sosire pentru comeptiţia pentru prezidenţială, s-ar putea ca pentru poziţia de candidat al dreptei în turul doi să apară outsideri, Călin Popescu Tăriceanu sau Cristian Diaconescu", a mai spus Horia Alexandrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel