Urmărește emisiunea live


Crin Antonescu refuză să meargă la întrunirea cu Klaus Iohannis

Crin Antonescu s-a răzgândit și nu mai participă la întrunirea cu Klaus Iohannis, planificată pentru duminică, pentru prezentarea sondajului realizat în partid menit a stabili cine e cel mai bun candidat al PNl pentru alegerile prezidențiale.

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, refuză să se întâlnească cu Klaus Iohannis și cu alți lideri liberali, duminică, pentru a afla rezultatele sondajului realizat în partid. 

Citește și Antonescu, palmă lui Iohannis: Nu e amicul meu

"Dacă inițial vorbeam de o analiză soclogică mai amplă decât simpla fotografie de sondaj din acest moment, am discutat de niște formule, întrebări, a căzut acea ipoteză din lipsă de timp. Nu cred că mai trebuie să pierdem timp și bani. Putem să facem direct delegația permanentă și luând direct sondajul, să trecem la vot", a declarat Crin Antonescu pentru B1 TV.

Crin Antonescu spune, cu doar o zi înainte să fie anunţat candidatul dreptei la prezidenţiale, că nu știe cum a fost realizat sondajul, că nu-l contestă și că luni va fi prezentat și delegația va da un vot. 

"Nu am de ce să fac analiză pe sondaje", a mai spus fostul lider al liberalilor.

Potrivit unei informații apărute pe surse, conform sondajului realizat, Klaus Iohannis ar fi candidatul la prezidențiale preferat, însă Crin Antonescu mizează pe Teodor Atanasiu, care îi poate aduce voturile din Ardeal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel