Antonescu, palmă lui Iohannis: Nu e amicul meu

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, spune că Victor Ponta și Klaus Iohannis nu sunt amicii săi.

Crin Antonescu spune că a dezvoltat o relație personală cu Victor Ponta deoarece au lucrat mult timp la un proiect politic comun.

"Cu Klaus Iohannis, istorie asemănătoare. Gândiți-vă că e un proiect care a avut un episod în 2009. În 2009, eu nu am cerut pentru mine sau pentru partidul pe care îl conduceam lui Mircea Geoană și PSD-ului ceva, ci am cerut, 'domne, dacă ești președinte noi te susținem, dar, uite, pui omul ăsta'. Asta am cerut atunci și a fost un proiect. Sigur că am dezvoltat în mai mică măsură decât cu dl Ponta pentru că a fost alta situația, dl Iohannis a fost la Sibiu, eu am fost aici, am vorbit mai puțin, dar am dezvoltat un soi de camaraderie. Acum, din punct de vedere strict personal, din anumite motive, nu consider amiciție, nici cu unul, nici cu altul", a spus Antonescu, joi, la "Jocuri de Putere".

Întrebat ce s-a întâmplat cu Klaus Iohannis, dacă era acesta neloial de la început sau asupra sa a acționat mediul de la București, Antonescu l-a înțepat pe edilul Sibiului, în special pentru anturajul său.

"Țara asta are nevoie în fruntea ei de oameni pe care nu-i schimbă mediul de la București, mediul de la Bacău sau mediul de la Barcelona. Asta înseamnă oameni puternici, oameni de caracter, oameni care au valori, comportamente, atitudini care ele schimbă în jurul lor. Nu care, dacă n-au fost atenți și au trecut pe unde trebuie, i-a stricat anturajul", a spus Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel