HBO, veste pentru fanii Game of Thrones: Va fi pus în vânzare în 2017

HBO a anunțat încheierea unei asocieri cu Vintages Wine Estates, o companie viticolă din California, Statele Unite, în vederea realizării vinului oficial al serialului de succes ''Game of Thrones/Urzeala Tronurilor'', informează marți Direct Matin.

Fanii acestui serial de mare succes mondial vor putea experimenta chiar ei acest lucru, trăind cu și mai multă intensitate atmosfera din Westeros, odată cu lansarea, în primăvara anului viitor, a trei tipuri de vin create special pentru împătimiții serialului: două roșii — între care un Cabernet Sauvignon — și unul alb (Chardonnay).

Prețul unei sticle de 750 ml va fi cuprins între 19 euro și 37,5 euro, mai arată sursa citată, potrivit Agerpres.

"Având în vedere rolul important pe care îl joacă vinul în 'Game of Thrones' și succesul nostru anterior în ceea ce privește băuturile, producția unui vin oficial al seriei a părut o continuare naturală pentru fanii noștri", a declarat Jeff Peters, director de marketing la HBO, făcând referire la berea lansată în urmă cu doi ani. "Vinul 'Game of Thrones' va contribui la experiența fanilor în lupta pentru Tronul de Fier care se intensifică în ultimele sezoane", a adăugat el.

[citeste si]

Sezonul 7 al "Game of Thrones" va începe anul viitor, în vară, nu în luna aprilie așa cum a fost cazul celorlalte sezoane de până acum, iar noul sezon va conține doar 7 episoade în loc de 10 ca de obicei.

Sezonul 6 din "Game of Thrones" a doborât recordurile de audiență ale HBO înregistrând o medie de 23 de milioane de telespectatori pe episod. La cea de-a 68-a ediție a Premiilor Emmy, cea mai înaltă distincție din lumea televiziunii americane, serialul, care s-a prezentat la startul competiției cu nu mai puțin de 23 de nominalizări, a câștigat în total 12 premii Emmy, inclusiv pentru regie și scenariu. Cu cele 38 de premii Emmy câștigate în total, Game of Thrones a intrat în istoria Emmy Awards.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel