GRECIA: Guvernul - meciuri oficiale suspendate în memoria unui suporter omorât pe stadion

Guvernul grec va suspenda toate meciurile oficiale ale suporterilor de echipă profesionistă, în memoria suporterului rănit mortal de galeria unei echipe adverse.

Luni, guvernul grec a anunțat suspendarea "tuturor meciurilor oficiale ale sporturilor de echipă" profesioniste în întreaga țară în viitorul weekend, în memoria suporterului rănit mortal de galeria unei echipe adverse.

Kostas Katsoulis, 46 de ani, a decedat luni la un spital din Atena, după două săptămâni de la momentul în care a fost agresat pe un stadion, conform Agerpres.

"Ca o modestă mărturie a respectului pentru memoria lui Kostas Katsoulis, care și-a pierdut astăzi viața, victimă a violenței suporterilor de fotbal, prin decizia vice-ministrului culturii și sportului, Giannis Andrianos, toate meciurile oficiale din sporturile de echipă în întreaga țară prevăzute pentru weekend-ul viitor vor fi amânate", a anunțat Secretariatul general pentru sport. 

Citește și: Ruine moderne în Grecia: Cum arată arenele care au găzduit Olimpiada, după 10 ani - FOTO 

Hotărâre privește în special toate meciurile din campionatul de fotbal al Greciei, între care și derby-ul dintre liderul PAOK și campioana Olympiakos, ca și două meciuri din Cupa Greciei la baschet masculin, precum și divizia a 3-a la fotbal și campionatele feminine de baschet și handbal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel